Харчування

29.Лип.2022

  Добре відомо, що навіть дбайливе приготування їжі у воді погіршує властивості продуктів, при цьому втрачається безліч мінералів та вітамінів, необхідних для повноцінного харчування людини. Пароконвектомат, створений з метою знайти відповідну альтернативу для приготування у воді, зробив переворот у технології приготування їжі. Пароконвектомат зберігає практично всі вітаміни та поживні речовини продукту, що готується, зберігає натуральний … Продовжити читання “Нове обладнання в нашому садочку – пароконвектомат.”

Детальніше
18.Січ.2022

Сіль: друг чи ворог? Поради нутриціолога щодо споживання солі.   ЮНІСЕФ        Світова статистика свідчить: понад 90% дорослих і 96% дітей у віці до 4 років вживають більше за рекомендовані норми солі. Якщо дитина споживає велику кількість солі в дитинстві, вона призвичаюється до солоної їжі, і ця звичка залишається на все життя. Багато солі зазвичай … Продовжити читання “Сіль друг чи ворог”

Детальніше
18.Січ.2022
Детальніше
18.Січ.2022

Діти і здорове харчування: п’ять порад для батьків Як батькам побудувати міцний фундамент правильних харчових звичок, яких їхня дитина дотримуватиметься все життя.             Стосунки з їжею починаються в ранньому дитинстві. На смакові вподобання і харчові звички дитини, без сумніву, впливає соціум (оточення), проте основи все ж закладаються в сім’ї. Саме батьки можуть побудувати міцний фундамент … Продовжити читання “Діти і здорове харчування”

Детальніше
18.Січ.2022

  КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА від 24 березня 2021 р. № 305 Київ Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку Кабінет Міністрів України постановляє: Затвердити такі, що додаються: норми харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку; Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах … Продовжити читання “Постанова”

Детальніше